Ir al contenido principal

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El dimecres 7 de març el professorat i l’alumnat de l’IES Almenara es va sumar a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. El nostre centre es va omplir de pòsters i murals fets pels nostre alumnat, es va llegir un manifest a favor de la igualtat de gènere i es visionaren pel•lícules per tractar aquest tema. D’altra banda, el Departament de Plàstica va preparar l'exposició de retrats Dibuixe les dones que estime, per posar en valor a totes aquelles dones quotidianes (mares, iaies, germanes, nóvies, amigues, companyes...) que formen part de les nostres vides i sense les quals no seriem el que som. També s’hi han exposat els noms de les víctimes de la violència de gènere, per tal de fer visibles a les que ja no hi són. Al voltant d'un centenar de dones són assassinades cada any en Espanya. No les oblidem.
Així mateix 
mateix, l’alumnat de 3r ESO A ha fet quatre propostes d’un mateix cartell per introduir temes molt remarcables per a aquesta data i que hem treballat des de l’àrea de Valencià: “Coeducació”, “Igualtat”, “Paritat”, “Coresponsabilitat”, “Diversitat".
Cal destacar que una de les activitats que més va agradar fou la que realitzà l’alumnat de 4t, en què algunes alumnes interpretaren el paper de dones de diferents èpoques que van destacar en diversos camps de coneixement. Aquesta activitat es va dur a terme en els grups de 1r i 2n ESO.
Si vols vore més fotos punxa damunt la imatge:

Entradas populares de este blog

JORNADAS PUERTAS ABIERTAS IES ALMENARA 19-20

¿Estás pensando dónde estudiar? No lo dudes, IES Almenara es tu instituto. Nuestros pilares: calidad en el aprendizaje, atención individualizada del alumnado y el diálogo como método de resolución de conflictos. Presentación de solicitudes del 17 al 25 de junio. Clica en la imagen y te presentamos nuestro instituto.

MATRICULACIÓ CURS 22-23

¡¡ATENCIÓN!! Abierto el plazo de MATRÍCULA para el curso 2022-2023 Cursos 1º ESO y 1º Bachiller se hace con sobre (recoger en administración del centro en caso de no tenerlo) Cursos 1º FPB con sobre cuando salgan las listas provisionales y 2º FPB los matriculamos en el centro Cursos 2º ESO, 3º ESO, 4º ESO y 2º Bachiller se hace online a través de ESTE ENLACE : PLAZO: hasta el 5 de julio a las 24h ATENCIÓ!! Obert el termini de MATRÍCULA per al curs 2022-2023 Cursos 1r ESO i 1r Batxiller es fa amb sobre (recollir en administració del centre en cas de no tindre-ho) Cursos 1º FPB amb sobre al eixir les llistes provisionals i 2n FPB els matriculem en el centre Cursos 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 2n Batxiller es fa en línia a través d' AQUEST ENLLAÇ https://padlet.com/iesalmenara/ftkyt9c1ya7i324g TERMINI: fins el 5 de juliol a les 24h

ATENCIÓ!!